Kaffesmaker

VÅRA KAFFESMAKER by Nespresso

Ristretto (vår bas med ristretto)
Ren, mörkrostad Arabica från Syd- och Centralamerika ger Ristretto en fyllig karaktär med distinkta noter av kakao.

Ristretto Intenso
En vågad blandning av Syd-och Centralamerikansk Robusta och Arabica ger ett kraftfullt och fylligt kaffe med en exceptionell styrka och inslag av peppar.

Ristretto Origin India
utgörs av föreningen av de finaste Arabica-bönorna och en hint av Robusta, allt från Södra Indien. Det är ett intensivt kaffe med en kraftfull karaktär och kryddiga noter.

Espresso Forte (vår bas med espresso)
Arabica från Syd- och Centralamerika ger denna intensivt rostade espresso en komplex smak där rostade och fruktiga toner harmoniskt balanseras.

Espresso Leggero
En härlig blandning av sydamerikanska Arabica och Robusta ger Espresso Leggero en välbalanserad karaktär av milda toner av kakao och sädesslag.

Espresso Origin Brasil
En blandning av ren Arabica ger Espresso Origin Brazil en delikat balans med en mild konsistens och en elegant sötma, som förstärks av toner av lätt rostad korn.

Espresso Vanilla
är ett naturligt smaksatt kaffe som baseras på Espresso Forte, en komplex och intensivt rostad blandning av Arabicabönor från Syd- och Centralamerika. Upptäck ett milt och lent kaffe tack vare den fylliga och något karamelliserade doften av vanilj i kombination med de rostade inslagen hos Espresso Forte.

Espresso Karamell
är en naturligt smaksatt kaffe som baseras på Espresso Forte, en komplex och intensivt rostad blandning av Arabicabönor från Syd- och Centralamerika. De söta tonerna av karamell balanserar upp de rostade inslagen och ger upphov till balanserade aromer som påminner om bränt socker.

Lungo Leggero
En delikat blandning av lätt rostade Arabica-bönor från Östafrika, Syd-och Centralamerika. Lungo Leggero är ett aromatiskt kaffe med milda noter av jasmin.

Lungo Forte
utgörs av en komplex blandning av Arabicabönor från Syd- och Centralamerika som avslöjar intensivt rostade toner med en subtil hint av frukt.

Lungo Origin Guatemala (vår bas med lungo)
är en unik blandning av Arabica och exklusiv tvättad gourmet-Robusta ger Lungo Origin Guatemala en elegant och balanserad smak. Intensiva torra och maltiga toner av spannmål lockar fram en djärv karaktär ihop med en subtil sälta.